top of page
Пошук

Зустріч з українським письменником Дмитром Кузьменком

Оновлено: 7 жовт. 2023 р.

05 жовтня 2023 року вчителі української мови та літератури, учителі початкових класів та їх вихованці закладів освіти Мар'їнської міської ТГ долучилися до онлайн-зустрічі з дитячим письменником, ілюстратором, автором 18 книжок Дмитром Кузьменком, яка відбулась у межах Освітнього хабу «Донеччина».

Модераторка зустрічі – методист відділу мовно-літературної та мистецької освіти Донецького обласного ІППО, заслужений учитель України Тетяна Байдаченко.

Протягом заходу Дмитро Кузьменко розповів про свої твори, запропонував дітям загадки з власних книжок, поділився творчими планами, поспілкувався з учнями про їхнє шкільне життя. Із письменником, твори якого внесено до програми з літературного читання для школярів молодших класів, поспілкувалися й педагоги.

Під час заходу було також проголошено вікторину, за результатами якої найуважніші діти отримають цікаві книжки. Серед переможців вікторини став учень 4 класу Зорянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мар'їнської міської ВЦА Рижук Кирило. Вітаємо уважного любителя книжок, бажаємо й надалі розвивати свої читацькі інтереси!

Наприкінці зустрічі Тетяна Байдаченко побажала Дмитрові Вікторовичу реалізації професійних планів, творчих успіхів й виразила надію на подальшу співпрацю.

Дякуємо Тетяні Сергіївні Байдаченко Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за організовану натхненну зустріч з українським письменником Дмитром Кузьменком. Слухачі вкотре переконались, що книга об’єднує друзів.

Відеозапис зустрічі опубліковано на каналі You Tube філологів-україністів Донеччини за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=wvlFoHLgyXo.




30 переглядів2 коментарі

2 commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Noté 5 étoiles sur 5.

Дякуємо за цікаву, пізнавальну та теплу зустріч! Було дуже приємно познайомитись із дитячим письменником Дмитром Кузьменком.

J'aime

Noté 5 étoiles sur 5.

Дякуємо за цікаву зустріч!

J'aime
bottom of page