top of page
Пошук

Професійна спільнота вчителів історії - учасники заняття в обласному Освітньому ХАБі "Донеччина"

За ініціативи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, в рамках Освітнього ХАБу «Донеччина»,  25 квітня відбулось онлайн-заняття з теми «StoryJumper, як інструмент навчання. Створення інтерактивної книги». До нього долучилися  члени професійної спільноти вчителів історії Мар`їнської міської ТГ, зосібно: Кушнір В.М., Бондаренко В.В., Жураковська О.В., Антюхова В.В.

На занятті розглянуто можливості проєктної діяльності учнів з використанням StoryJumper.  Відзначалось, що створення інтерактивних книг за допомогою цього програмового продукту неабияк сприятиме розвитку пізнавальних навичок, креативності учнів, їх умінню орієнтуватися в інформаційному просторі, посилюватиме мотивацію до навчання, розвиватиме комунікативні якості.

Оскільки у курсі вивчення історії проєктний метод використовується у рамках майже всього програмового матеріалу, учасникам освітнього процесу варто ознайомитись і використовувати StoryJumper. Це забезпечить їм різнобічні можливості для створення колективного продукту. Учні зможуть оформлювати  результати своєї проєктної діяльності, як от, скажімо, відеофільм, альбом, бортжурнал, альманах. Учителі - створювати бібліотеку розробок для подальшого використання.






14 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page