top of page
Пошук

Як подолати освітні втрати з математики: шляхи та інструменти

Через воєнні дії деякі здобувачі освіти не мають можливості продуктивно навчатися, не можуть повноцінно брати участь в окремих видах діяльності, які пропонує вчитель на навчальних заняттях. З’являються прогалини в опануванні навчального матеріалу. Якщо прогалини вчасно не виявляти і не долати, вони як снігова куля збільшуються, спричиняють відставання, призводять до зниження навчальної мотивації. Що спричиняє освітні втрати з предмету. Як організувати ефективну роботу з подолання освітніх втрат з математики?

Саме пошуку відповіді на це питання був присвячений вебінар учителів математики, який відбувся 20.02.2024 року.

Під час заходу Лебедь Любов Анатоліївна, консультант ЦПРПП, висвітлила причини й наслідки навчальних втрат з математики, а також окреслила коло заходів, що можуть допомогти учням надолужити втрачене. 

Гельбрехт Лілія Олегівна, заступник директора з НВР, учитель математики Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів розповіла про можливості Wizer. Mе - ефективного онлайн конструктора для створення інтерактивних робочих аркушів, які індивідуалізують процес навчання, зацікавлюють темою уроку, активізують пізнавальну діяльність та розвивають творчий потенціал.

Говоруха Ірина Анатоліївна, учитель математики, інформатики Зорянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, поділилися з колегами власним досвідом використання інтерактивної онлайн-дошки для дистанційного навчання та  спільної роботи NoteBookCast. Це дуже проста, інтуїтивно зрозуміла і абсолютно безкоштовна програма для ведення онлайн-уроків в режимі реального часу.

 

Дякуємо нашим спікерам за цікаву інформацію та ідеї.




209 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page