top of page
Пошук

Заняття 6 в Хабі. Локація "Англійська мовна студія (English speaking club)

Оновлено: 6 бер.

01.02.2024 року в Освітньому Онлайн Хабі Мар'їнської міської територіальної громади було проведено заняття 6 для учнів 1 класу в локації "Англійська мовна студія  (English speaking club).  

Заняття на тему «Іграшки. Якими іграшками ми граємось? Вивчимо назви іграшок англійською мовою» провела Владімірова І.В., учитель англійської мови Красногорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів №5.

Ні для кого не таємниця, що іграшки важливі й потрібні. Гра - це основний спосіб, за допомогою якого діти вивчають світ, розвивають власні навички та взаємодіють з оточуючими. Завдяки іграшкам формується логічне мислення, розвивається моторика, уважність.

На занятті вихованці в ігровій формі вивчили назви іграшок англійською мовою. Використовували нову лексику за допомогою структури It is a… doll, wolve and bear...

Повторили назви кольорів. Учні залюбки пограли в інтерактивну гру на вгадування нових слів. Наприкінці зустрічі малеча з улюбленими іграшками заспівали пісеньку. Першачки поділилися своїми щирими емоціями та гарним настроєм, отримали заряд бадьорості та позитиву.







19 переглядів1 коментар
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page