top of page
Гризлова Олена

Участь в обласному семінарі-практикумі з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Оновлено: 5 бер.

19 жовтня 2023 року консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників, Олена Гризлова та керівник професійної спільноти вчителів фізичної культури, Андрій Малий взяли участь в обласному семінарі-практикумі з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у дистанційному режимі. Організатори заходу – Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Учасники зустрічі розглянули важливі питання щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри, провели аналіз проведення ІІ (обласного) та підсумки участі у III (Всеукраїнському) етапі гри у 2023 році.

Захід мав практичне значення та сприяв базовій підготовці організаторів гри «Джура», адже в умовах сьогодення національно-патріотичне виховання підростаючого покоління є надзвичайно актуальним.


5 переглядів0 коментарів

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page