top of page
Пошук

Збірник практичних матеріалів до Дня вишиванки

Збірник практичних матеріалів до Дня вишиванки підготували вчителі трудового навчання/технологій закладів загальної середньої освіти Мар’їнської міської територіальної громади: Григор’єва Вікторія Вікторівна, Копилова Галина Віталіївна, Крупєніна Олена Вікторівна, Любченко Олена Валентинівна, Ничипорук Альбіна Валентинівна, Перепелиця Наталя Василівна, Цибульник Наталія Іванівна, Шевченко Людмила Григорівна

 

Матеріали збірника можна використовувати у навчально-виховній роботі в молодших та середніх класах закладів загальної середньої освіти.

І розділ збірника містить відомості про історію вишивки, значення її в житті українців, походження українського орнаменту, інформацію про види орнаметів у різних регіонах України, значення кольорів на вишивці.

ІІ розділ складається з  добірки творчих завдань, які можна використовувати під час проведення уроків та виховних заходів.

ІІІ розділ збірника містить інформацію про застосування вчителями Мар’їнської МТГ проєктно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання та технології, у позакласній роботі.

Запропоновані матеріали сприятимуть вихованню маленьких патріотів України, які пишаються тим, що вони українці, поваги до українських звичаїв та традицій, вшануванню історії свого народу.

  

Переглянути збірник практичних матеріалів до Дня вишиванки.


42 перегляди1 коментар
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page