top of page
Пошук

Майстер-клас практичного психолога Галини Колесник

Не лише члени професійної спільноти практичних психологів і соціальних педагогів громади доєднались 3 травня до онлайн-зустрічі, де за сприяння ЦПРПП Мар`їнської МВА проводила майстер-клас практичний психолог Красногорівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Галина Колесник.  На зустрічі було багато вчителів, оскільки вона була присвячена актуальному наразі питанню збереження психічного здоров`я.

Спікерка ознайомила присутніх з поняттям стресостійкості, як здатністю організму справлятись зі стресом і труднощами. Пояснила, чому саме важливо розвивати в собі стресостійкість. Адже стрес може погіршити фізичне і психічне здоров`я, знизити продуктивність життєдіяльності. Ознайомила з практичними методами подолання стресу – вправами для зняття емоційної напруженості.

Під керівництвом Галини Колесник присутні виконали вправи «Квітка та свічка», «Метелик», «Струси з себе стрес», «Долоньки», «Гора» та ін. Ознайомились з техніками, пов`язаними із впливом слова, як ось: «Самонаказ», «Самопрограмування», «Самозаохочення».

Присутні переконались, що розвиток стресостійкості – важлива інвестиція у власне фізичне та психічне здоров`я.






13 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page