top of page
Пошук

Навчання для керівників шкіл щодо організації та ведення діловодства за єдиними вимогами та стандартами

27 вересня 2024 року відбувся онлайн семінар-практикум "Організаційно-розпорядча документація в закладі освіти". В ході заходу була надана теоретична та практична допомога керівникам ЗЗСО з питань організації та ведення діловодства за єдиними вимогами та стандартами.

Що таке організаційно-розпорядча документація її класифікація за функціональною ознакою, а також правила складання та оформлення організаційних документів та види розпорядчих документів розкрила директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ельвіра Горна. Законодавчо визначено, що саме керівник закладу освіти особисто відповідає за організацію діловодства закладу на єдиних організаційних та правових засадах, за якість підготовки й оформлення на належному рівні документів, за збереженість службових документів та інформації, яку вони містять.

Було проаналізовано законодавство України, що регламентує порядок організації діловодства в ЗЗСО; розглянуто покроковий алгоритм управлінських дій з питань організації діловодства в ЗЗСО з дотриманням усіх вимог; надані основні правила складання наказів у закладах освіти, порядок їх реєстрації; надані правові роз’яснення, практичні поради з питань створення організаційно-розпорядчої та інформаційно-аналітичної документаці у ЗЗСО, порядку її затвердження.

Директори ЗЗСО та їх заступники отримали покроковий алгоритм управлінських дій з питань організації діловодства в ЗЗСО з дотриманням усіх вимог і стандартів; оволоділи інформацією про основні правила складання наказів.

Керівники мали можливість отримати відповідні правові роз’яснення, практичні поради та зразки документів, щоб правильно організувати діловодство закладу.





20 переглядів4 коментарі

4 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
2 дні тому

Ельвіро Миколаївно! Щиро вдячні за надану інформацію. Це актуально, своєчасно і необхідно.

Like

Ольга Єжакова
Ольга Єжакова
2 дні тому
Rated 5 out of 5 stars.

Ельвіро Миколаївно, дякуємо за корисну інформацію з питань організації та ведення діловодства в закладі освіти! Ви надали чітке та зрозуміле роз'яснення , вкотре звернули нашу увагу на важливі моменти. Дякуємо за допомогу!

Like

Rated 5 out of 5 stars.

Дякуємо за інформацію, яка допомагає нам ставати ще кращими.

Like

Rated 5 out of 5 stars.

Ельвіро Миколаївно, дякую за надання покрокового алгоритму управлінських дій з питань організації діловодства в ЗЗСО, за те ,що надаєте практичні поради з питань створення організаційно-розпорядчої та інформаційно-аналітичної документації у ЗЗСО, порядку її затвердження. Семінар -практикум був дуже корисним і інформативним. Ми отримали відповіді на наші запитання.

Like
bottom of page