top of page
Пошук

Надихає, заспокоює, емоційно наповнює

В локації  Освітнього Онлайн Хабу «Психологічний центр «Відкритий простір» 31січня відбулось тренінгове заняття на тему «Ресурси, та як їх знайти. Нейрографіка. Керування життям через малювання. Арттерапія». Провела його консультант КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Мар`їнської МВЦА Лада Соіна.

Спікерка ознайомила  присутніх на зустрічі з поняттям «нейрографіка». Це зовсім новий в Україні метод арт-терапії.  Він використовує невимушену спонтанну  графічну лінію, пов`язану з нейронними зв`язками мозку. Якщо навчитись легко проводити такі лінії у визначених напрямках, то в інших сферах життя буде легше почуватись.  Тобто, «нейрографіка» це метод трансформації свідомості, в основі якого лежить принцип роботи дзеркальних нейронів.

Насамкінець, вчителі  виконали арттерапевтичну вправу «Кошик затишку», що дозволяє змінювати процес осмислення життєвих проблем, розглядати їх під іншими кутами, знаходити нові шляхи вирішення.

Учасники тренінгу переконались, що нейрографіка, це значно більше, ніж малювання. Вона надихає, заспокоює, емоційно наповнює.



49 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page