top of page
Пошук

Освітній Онлайн Хаб. Заняття 10 Онлайн-школи "Підготовка до НМТ(ЗНО) з математики"

13 березня 2024 року у рамках роботи Освітнього Онлайн Хабу Мар'їнської міської територіальної громади було проведено 10 заняття «Розбір завдань з теми «Деякі приклади рівнянь з параметром» з підготовки до НМТ(ЗНО) з математики для учнів 10-11 класів у локації «Онлайн-школа. Підготовка до НМТ (ЗНО)». Заняття провела Кукулевська Яна Володимирівна, учитель математики, інформатики Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Вивченню теми «Рівняння з параметрами» у шкільній програмі не приділено достатньої уваги. Тому завдання з параметрами викликають у здобувачів освіти значні труднощі.  Такі завдання пропонуються на НМТ з математики, тому майбутнім абітурієнтам необхідно вміти розв’язувати рівняння з параметрами.

Під час заняття учні ознайомились з поняттям параметр та рівняння з параметрами. Яна Володимирівна показала принцип розв’язання  даних рівнянь на загальних випадках.

Наступне заняття з підготовки до НМТ(ЗНО) з математики з цієї ж теми відбудеться 27 березня 2024 року о 15.00 за покликанням: https://meet.google.com/tux-bheu-xwi





27 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page