top of page
Пошук

Освітній Онлайн Хаб. Заняття 11 Онлайн-школи "Підготовка до НМТ(ЗНО) з математики".

03 квітня 2024 року у рамках роботи Освітнього Онлайн Хабу Мар'їнської міської територіальної громади у локації «Онлайн-школа. Підготовка до НМТ (ЗНО)» було проведено заняття з підготовки до НМТ(ЗНО) з математики для учнів 10-11 класів «Розбір завдань з теми «Деякі приклади рівнянь з параметром». Заняття провела Кукулевська Яна Володимирівна, учитель математики, інформатики Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Яна Володимирівна наголосила, що завдання з параметром завжди виносяться на НМТ з математики, оскільки вміння їх розв’язувати свідчить про те, що випускники мають ґрунтовну математичну підготовку, високий рівень логічного мислення, навички дослідницької діяльності. Незважаючи на те, що програма з математики загальноосвітньої школи не передбачає формування в учнів умінь розв’язувати задачі з параметрами, реалії сьогодення диктують необхідність ознайомлення здобувачів освіти із завданнями з параметрами та методами їх розв’язування.

Під час заняття майбутні абітурієнти закріпили знання щодо основних методів, підходів, що використовуються під час розв’язування завдань з параметрами.

Заняття пройшло цікаво та ефективно, покращило рівень математичних знань та навичок.







41 перегляд0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page