top of page
Пошук

У професійній спільноті вчителів хімії долають навчальні втрати

Оновлено: 14 бер.

Вебінар-тренінг, проведений 12 березня у професійній спільноті вчителів хімії ВОКМС Мар`їнської МВА щодо визначення інструментів виявлення та подолання навчальних втрат, був останнім із серії  аналогічних  вебінарів, проведених у професійних спільнотах вчителів природничих дисциплін консультантом ЦПРПП Мар`їнської МВА Людмилою Бесараб.

Як зазвичай, до онлайн зустрічі готувались заздалегідь. Під керівництвом консультанта вчителі ознайомились з універсальною платформою для виявлення та подолання навчальних втрат – Всеукраїнська школа онлайн (ВШО), виконавши в ролі учнів запропоновані їм діагностичні тести. Безпосередньо на вебінарі одна зі спікерок – вчитель Максимільянівського ЗЗСО Валерія Сіднєва – продемонструвала колегам аналітичні можливості платформи ВШО, переконуючи, що ресурс виконує левову частку роботи вчителя у справі виявлення та подолання навчальних втрат. Отже, користуватись ним необхідно, бо наразі він єдиний, що відповідає державним стандартам, постійно вдосконалюється, зручний у використанні, і, що надзвичайно важливо, поєднує в собі інструменти корегування та компенсації.

Окремо зупинились на інструментах компенсації. Учасники творчих проектів Освітнього Онлайн Хабу ЦПРПП Мар`їнської МВА вчитель Красногорівського ЗЗСО №5 Олена Чунтук, вчитель Мар`їнського ЗЗСО №1 Світлана Рязанова продемонстрували присутнім на власному досвіді можливості використання ігрових технологій, елементів перевернутого, проблемного, асоціативного навчання, візуалізації навчального матеріалу на уроках хімії з метою кращого засвоєння учнями навчального матеріалу.

Завершилась зустріч традиційно на дошці jamboard, де вчителі висловили свої ставлення щодо перспектив використання запропонованого ресурсу.

 




20 переглядів0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page