top of page
Майорчикова Вікторія

Заняття 5 в Хабі. Локація "Англійська мовна студія (English speaking club)"

Оновлено: 6 бер.

Сьогодні, 18 січня, відбулося 5-те заняття Англійської мовної студії (English speaking club) для першачків, який провела Вєтрова Оксана Вікторівна, учитель англійської мови Зорянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Говорили про емоції людини.

Спілкування — це наш основний засіб взаємодії з іншими людьми, та емоції при цьому грають важливу роль. Емоційні слова допомагають нам виражати наше ставлення до різних ситуацій і реагувати на події навколо нас.

Емоції на англійській мові мають безліч слів та виразів, які допомагають нам висловити наші почуття. Емоції англійською назви яких можуть бути від простих слів, таких як “happy” (щасливий) чи “sad” (сумний), до складних виразів, як “overjoyed” (завзятий від радості) чи “heartbroken” (зламане серце), тому що англійська надає нам безмежні можливості для виразу відчуттів.

Емоції роблять наше спілкування більш живим і глибоким. Вони додають інтонацію до нашого голосу та вираз обличчя. Вони роблять наші розмови більш людськими та емоційно насиченими. Так, кумедні казкові герої Тролі допомогли нам розібратися з нашими емоціями та почуттями, подарували позитивні емоції та пробудили інтерес до вивчення іноземної мови. Завдання містили елементи загадки, були творчими та цікавими. Здобувачі освіти не поспішали залишити «клас», задавали питання та цікавилися героями, котрих раніше не знали.



10 переглядів0 коментарів

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page