top of page
Лебедь Любов

Готуємося до НМТ(ЗНО) з математики

Оновлено: 23 лист. 2023 р.

15 листопада 2023 року у рамках роботи Освітнього Онлайн Хабу Мар'їнської міської територіальної громади було проведено заняття з підготовки до НМТ(ЗНО) з математики для учнів 10-11 класів у локації «Онлайн-школа. Підготовка до НМТ (ЗНО)». Заняття на тему «Готуємося до НМТ із математики: із чого складається тест, які ресурси використовувати. Обов'язкові теми з математики» провела Кукулевська Яна Володимирівна, учитель математики, інформатики Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Учні ознайомились із структурою блоку НМТ з математики, дізнались із чого складається тест, які ресурси можна використовувати під час підготовки до НМТ (ЗНО).

Яна Володимирівна надала рекомендації щодо раціонального використання часу під час підготовки та участі у НМТ. Приділила увагу питанню щодо важливості вміння керувати своїми емоціями, що надає змогу уникнути хвилювань, покращити результат участі у НМТ.

Наступне заняття з підготовки до НМТ(ЗНО) з математики відбудеться 22 листопада 2023 року о 15.00 за покликанням:https://meet.google.com/itf-qjyh-znk



2 перегляди0 коментарів

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page