top of page
Пошук

Засідання професійної спільноти філологів про підсумки ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Оновлено: 6 бер.

Відбулось засідання професійної спільноти філологів про підсумки ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, який проводився з метою  вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, виявлення майбутньої плеяди митців художнього слова,  на виконання  наказу департаменту освіти і науки Донецької  обласної  державної адміністрації  від 26 жовтня 2023 року №90/163-23 «Про проведення І-ІІІ етапів ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської  та студентської молоді імені Тараса Шевченка  у 2023/2024 навчальному році», 31 жовтня 2023 року був проведений І (шкільний) етап, в якому взяли участь 47 учнів закладів освіти Мар’їнської громади, а 18 грудня 2023 року - ІІ (на рівні міської територіальної  громади) етап Конкурсу, до якого долучилось 18 учнів з 5-го по 11 класи закладів освіти в режимі онлайн.



Учасники змагання виконували письмову роботу по творчості Тараса Шевченка і граматичне завдання.

За результатами перевірки дипломом І ступеня відзначено 7 учасників, дипломом ІІ ступеня – 5 учениць, дипломом ІІІ ступеня – 2 учениці.

Шість переможців візьмуть участь у ІІІ (обласному) етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбудеться 09 лютого 2024 року.

Вітаємо учасників конкурсу та їх наставників з нагородами, бажаємо нових перемог у подальших конкурсах.




Наказ ВОКМС «Про підсумки ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2023/2024 навчальному році.



Протокол перевірки робіт учасників ІІ етапу конкурсу імені Т.Шевченка у 2023/2024 навчальному році. Ознайомитись

Дипломи переможцям і лауреатам ІІ етапу конкурсу імені Т.Шевченка у 2023/2024 навчальному році. Ознайомитись

Подяки вчителям. Ознайомитись

Подяки членам журі ІІ етапу конкурсу імені Т.Шевченка у 2023/2024 навчальному році. Ознайомитись

180 переглядів1 коментар

1件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
ゲスト
2023年12月20日

Конкурс проводився з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови і літератури. Думаю, нам це вдалося!

いいね!
bottom of page