top of page
Бесараб Людмила

Тренінг з визначення інструментів виявлення та подолання навчальних втрат

Оновлено: 6 бер.

Для професійної спільноти вчителів  географії Мар`їнської міської територіальної громади завершився вебінаром, що відбувся наприкінці першої декади січня. Його провела консультант ЦПРПП Мар`їнської МВА Людмила Бесараб.

Тренінг тривав кілька днів. Спочатку вчителі предметно ознайомлювались з платформою Всеукраїнська школа онлайн (ВШО). Зокрема, з її діагностичним інструментарієм. Безпосередньо на вебінарі – обговорювали переваги платформи ВШО, інструментарій діагностики та компенсації навчальних втрат, що його пропонує платформа та  рекомендує до використання Національна академія педагогічних наук України. З цікавістю вислухали колегу – вчителя географії Красногорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів №5 Ольгу Маврову.  Вона всебічно розвиває в своїх учнів навички дослідницької діяльності.   Це дієвий інструмент компенсації навчальних втрат та потужний мотив до вивчення предмету.

Один з коучів тренінгу - вчитель географії Костянтинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Алла Соосар,  акцентувала увагу присутніх на технології створення віртуальних класів на платформі ВШО. Адже передбачається, що в подальшому вчителі користуватимуться різнобічним інструментарієм платформи.

Працювати над збагаченням свого педагогічного арсеналу мотивувала колег вчитель Мар`їнського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Наталя Колеснікова, яка цьогоріч була учасником Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «географія».

Насамкінець, присутні скористались супутнім продуктом платформи, на якій проходила зустріч - віртуальною дошкою jamboard – аби поспілкуватись  та узагальнити поняття, розглянуті на тренінгу.

 



 

33 перегляди0 коментарів

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page