top of page
Бесараб Людмила

Усуваємо дитячу тривогу та невпевненість

А ви знали, що коли до класу приєднується новий учень, можна зробити момент знайомства дітей приємно-несподіваним? Вчителю варто поділити учнів на групи і запропонувати кожній – вигадати оригінальне привітання. Буде захоплююче, коли під час першого знайомства кожна з груп привітає новачка по-своєму, скаже привітні слова. Це буде маленькою, але, безперечно, пам`ятною приємністю. Якщо уявити себе на місці нового учня – кожен підтвердить, що хоче, аби його зустрічали саме так.

Якраз про такі психолого-педагогічні тонкощі, спрямовані на стимулювання дитячої фантазії, нестандартного мислення, креативності, і вела мову практичний психолог Максимільянівського ЗЗСО Альбіна Піндик під час тренінгового заняття «Знайомство, дружба та креативність». Воно відбулось 15 листопада у Освітньому Онлайн Хабі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мар`їнської міської військової адміністрації у локації Психологічний центр «Відкритий простір».

Під керівництвом спікерки присутні грали у спеціально розроблені ігри на знайомство та здружування, виконували тренінгові вправи, які можна використовувати на онлайн-уроках. Заняття було спрямоване на усунення дитячої тривоги та невпевненісті і, саме завдяки цьому, на підготовку якісного підґрунтя для плідного навчання.

Учасники заняття щиро дякували психологині за корисно та цікаво проведений час.




11 переглядів0 коментарів

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page