top of page
Пошук

Участь освітян у роботі ІХ Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини»

21 серпня 2023 року пройшов третій день роботи ІХ Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини». До роботи секцій в онлайн-форматі долучилися освітяни Мар'їнської міскої територіальної громади. Відбулася робота секцій за категоріями педагогічних працівників, для керівників ЗЗСО, для консультантів ЦПРПП, керівників методичних об’єднань, для вчителів початкової школи, практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти, навчально-реабілітаційних центрів, психологів, для заступників директорів ЗЗСО, ЗПО з НВР, педагогів різного фаху, які опікуються питаннями розвитку обдарованості, для завідувачів бібліотек і бібліотекарів ЗЗСО.

Обговорювались питання цифровізації освіти, особливості викладання предметів у 2023/2024 навчальному році, НУШ — школа для життя, основні тенденції та сучасні підходи в роботі з обдарованими учнями, про безпеку освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти на 2023-2024 навчальний рік, про реалізацію інновацій у мовно-літературній освітній галузі Державного стандарту в сучасному закладі освіти, іншомовну освіту Донеччини, про учительство технологічної формації в системі НУШ, здоров’язбережувальну компетентність учителя Нової української школи: складові та шляхи реалізації.

По завершенню роботи секцій були підведені підсумки роботи ІХ Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини», присутні ознайомилися з проєктом Резолюції Конгресу.



4 перегляди0 коментарів
  • Facebook

Ми на зв'язку

Адреса

© 2021 Центр професійного розвитку

педагогічних працівників Мар'їнської міської військово-цивільної адміністрації

 м.Мар’їнка,

Покровський район,

Донецька область, 85600

bottom of page