top of page
Майорчикова Вікторія

Засідання творчої групи філологів. Презентація збірника спільноти "Я пам'ятаю перший день війни"

Оновлено: 6 бер.

Збірник есе «Я пам'ятаю перший день війни» укладений з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, освітян і жителів громади, пошуку та розкриття талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності бути захисником України, брати участь у суспільному й культурному житті країни, подальшого розвитку форм і методів національно-патріотичного виховання, реального розвитку соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу.


Авторами збірника есе є 4 освітяни, 14 учнів закладів освіти, 1 жителька Мар'їнської МТГ.


Рекомендовано для використання в навчально-виховному процесі для формування стійкого  погляду на події російсько-української війни – війни за суверенітет і свободу, за соборну, єдину, вільну і незалежну українську державу, за право на СВІЙ історичний шлях.


Укладачі й рецензенти: Горна Е.М. - директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області; Майорчикова В.В. - консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області.


Збірник есе «Я пам'ятаю перший день війни» на сторінці сайту переглянути


Збірник есе «Я пам'ятаю перший день війни» прочитати


Сертифікати, подяки авторам, укладачам і рецензентам збірника есе завантажити



222 перегляди1 коментар

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jan 10
Rated 5 out of 5 stars.

Перечитала всі есе. Дуже зворушливо! Молодці!

Like
bottom of page